زمستان

سرگرمی،ورزشی،ادبی،طنز،زندگی نامه ی دانشمندان-اسطوره های ورزشی،اس ام اس،پادشاهان ایران و ...

زمستان

سرگرمی،ورزشی،ادبی،طنز،زندگی نامه ی دانشمندان-اسطوره های ورزشی،اس ام اس،پادشاهان ایران و ...

کیک تولد ایتالیایی

PARS-PIC  

این کیک شکلاتی ایتالیائی  اصیل وکلاسیک خیلی‌ خیلی‌ خوشمزست
بافت کیک خیلی‌ خوب در میاد و حتی میشه پایه کیک تولدها باشه و شما میتونید از خامه استفاده کنید بجای شکلات و یا بجای شکلت کاکاویی از شکلات شیری استفاده کنید .لایه کیک با کرم خوشمزه و مقویه شکلاتی پر میشه و روشم نیازی به هیچ تزیین خاصی‌ نیست جز این که کرم شکلاتیو وقتی‌ ریختید روش میتونیدساده بذارید بمونه یا این که با شکلات چیپسی یا شکلاتهای اسمالتیز و ..... تزئین کنید .


 اون قدیم قدیما تو کشور ایتالیا این کیک جز کیکهای جشن تولد بوده اما هنوز که سالها از این رسیپی می‌گذره بازم جز بهترین و راحت‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک های تولده که خیلیها واسه مراسم ها میپزند .

کیک وانیلی با روکش شکلات و خامه فکر می‌کنم بهترین کیک دنیا می‌تونه بشه این کیک .

PARS-PIC


  مواد لازم برای کیک


۱ و ۴/۳پیمانه آرد ( باضافه یکی‌ دو قاشق که واسه آرد پاشی قالب استفاده  میکنیم)
۴ عدد تخم مرغ درشت ( همدمای اتاق باشه )
۱/۲ پیمانه شیر ( همدمای اتاق باشه)
۲ قاشق چایخوری وانیل
۱ و ۲/۱ پیمانه شکر معمولی‌
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
۱۶ قاشق غذاخوری یا ۲۲۰ گرم و یا ۱ پیمانه کره یا مارگارین ( همدمای اتاق باشه امایه کوچولو خنک تر باشه)

نکته کنکوری:

شما میتونید از همزن دستی‌ استفاده کنید یا برقی و یا دستگاه غذا ساز، فقط یک نکته بگم که اگه از همزن دستی‌  معمولی استفاده می‌کنید اون مقدار زمانی‌ رو که واسه همزدن گفتم شما باید دو برابر کنید چون سزعت همزنی که با دست زده میشه کندتره نسبت به همزن دستی‌ برقی یا دستگاه غذاساز.

خوب اول من طرز پخت این کیک و یاد میدم و بعدش میریم واسه درست کردن کیک.


۱. فر رو روی درجه ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت میذاریم . قالب کیک ۹ اینچی‌ رو گریس کاری می‌کنیم و آرد میپاشیم  ( روششو اینجا توضیح دادم همه چیز در مورد قالبها )


۲. تخم مرغ هارو هم می‌زنیم با شیر و وانیل ، میتونیم این کارو با چنگال هم بکنید چون نمی‌خوایم خیلی‌ هم بزنیم اگه با همزن دستی‌ هم میزنید ۱ دقیقه با دور کند هم بزنید  .

PARS-PIC

 ۱ پیمانه از این مخلوط رو جدا می‌کنیم و میذاریم کنار.


۳. آردی (رو که قبلا الک کردیم با نمک و بکینگ پودر) رو اضافه می‌کنیم به شکر و واسه ۳۰ ثانیه این مواد خشک رو با هم مخلوط می‌کنیم.


 PARS-PIC

کره رو به صورت تیک‌های کوچیک برش می‌زنیم تا راحتتر مخلوط بشه با آرد

PARS-PIC

۴. کره رو کم کم اضافه می‌کنیم به مخلوط بالا یا همون آردو شکری که با هم مخلوط شدند با دور کند ( این زمانهأی که میگم و دور تند و یا آهسته رو حتما مو به مو انجام بدین که خیلی‌ تو بافت کیک تاثیر میذاره )تا زمانی‌ که همه کره رو با آرد مخلوط کردیم هم می‌زنیم

PARS-PIC

بعد از این که این مواد با هم مخلوط شدند یعنی‌ هنوز یه مقدار تیک‌های کره معلوم میشه حالا از این زمان واسه ۳۰ تا ۴۰ ثانیه هم می‌زنیم با همون دور کند.


 PARS-PIC

۵. اون یک پیمانه شیر و تخم مرغی که درست کردیم و  جدا کردیم رو الان اضافه می‌کنیم به این مواد و با همون سرعت کم واسه ۵ تا ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم، سرعت همزنو افزیش میدیم به دور متوسط و تا زمانی‌ که این مخلوطمون پف کنه وحولوهوش ۱ دقیقه  و بعد باقیمنده اون مخلوط شیر و تخم مرغی که باقی‌ مونده بود از مرحله اول رو اضافه می‌کنیم و  واسه ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم( یادتون نره اطراف ظرفتون هم مایعی که چسبیده رو با قاشق تمیز کنید تا اونها هم مخلوط شند با مواد )و دوباره باز واسه ۴۰ ثانیه با همون دور متوسط هم می‌زنیم تا دیگه حسابی‌ مواد مخلوط شند با هم.


۶.میتونید تو دو تا قالب کوچیک بذارید یا یه قالب ۹ اینچی‌ ، مایه کیک رو می‌ریزیم تو قالب و تو طبقه وسط فر میذاریم واسه هولوحوش ۲۰ تا ۲۵ دقیقه که شما از دقیقه ۲۰ یه چک بکنید با همون روش همیشگی‌ ( فروکردن چاقو یا یک چوب کبریت ) اگه دید تمیز اومد بیرون که پخته اگه دیدی خیس شد با مایه کیک پس یعنی‌ هنوز جا داره واسه پختن و هولوحوش ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگه هم میذاریم و باز چک می‌کنیم تا زمانی‌ که دیدیم پخته شده .متوسط زمان پختش بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه ست.
وقتی‌ پخت میذاریمش روی توری قالبو که هوا از زیرش هم جریان داشته باشه واسه ۱۵ دقیقه تا خنک بشه و بعد قالبو بر عکس می‌کنیم و  کیک به راحتی‌ جدا میشه . میذاریم کیکمون کاملا سرد بشه قبل از این که کیکو روکش شکلاتی بدیم


 مواد لازم برای کرم شکلاتی ایتالیائی:


۴۰۰ گرم شکلات کاکاویی ( شیری یا کاکاویی این دیگه بستگی به خودتون داره )


۱ پیمانه و ۲/۱ پیمانه خامه معمولی ( یعنی‌ فرم گرفته نباشه اگه فرم گرفته هم داشتید که اشکال نداره از هر ۲ نوع حالتش میتونید استفاده کنی‌ )

۳قاشق غذاخوری عسل ( این دل بخواهیه اما گفته باشم اگه اصل این کرم ایتلیأی و بخواین عسل توش بوده )


۱ قاشق چایخوری وانیل

این کرم خیلی‌ سادست. اول شکلات و تیکه تیکه می‌کنیم و تو یک قابلمه می‌ریزیم و خامه هم روش می‌ریزیم و میذاریم تا زمانی‌ که شکلات و خامه با هم خوب مخلوط بشند اما مواظب باشیم که به مرحله جوش نرسه. وقتی‌ می‌خواست به مرحله جوش برسه خاموش می‌کنیم و عسل و وانیل رو اضافه میکنیم وا واسه ۳ دقیقه خوب هم می‌زنیم یا با همزن دستی‌ یا برقی فرقی‌ نمیکنه.
۲. تو یخچال میذاریم این کرمو واسه ۱ ساعت و هر ۱۵ مین همش می‌زنیم ، و وقتی‌ دیدیم که کرممون خودشو گرفته میاریم بیرون و با همزن هم می‌زنیم واسه ۲ دقیقه تا یه مقدار سفت تر بشه وخامه پف بکنه  یک کوچولو .
۳. برای سر هم کردن کیک اول کیکو از وسط به دو قسمت تقسیم می‌کنیم .یادتون باشه همیشه کیک و زمانی‌ که کاملا سرد شده از وسط نصفش می‌کنیم اونم با چاقویه اره ای دندون ریز  به این صورت که کف دست چپمنو اگه راست دست هستید میذارید رو سطح کیک و با دست راست از وسط کیک شروع می‌کنیم به نصف کردن کیک .سعی‌ کنید تمرکز داشته باشید و به چاقو هم نگاه کنید تا صاف ببره کیکو نه بالاو پایین .وقتی‌ از وسط نصف کردیم یمقدار از کرم رو میذاریم وسط کیک و لایه بعدیو میذاریم روش ( شما میتونید موز رو هم حلقه حلقه کنید و روی کرم شکلاتی بذرید واسه وسط کیک)
حالا هر چی‌ کرم شکلاتیه می‌ریزیم روی کیک ، حالت کلاسیکش اینطوریه که بشقابی که این کیک گذشته میشه روش یه مقدار گوده تا کرم شکلاتی دور تا دور این کیکو بگیره .

 روشو با هر چی‌ دوست داشتید تزئین می‌کنید و میذارید تو یخچال واسه ۲۰ دقیقه تا یه مقدار خودشو بگیره و بعد میتونید سرو کنید.


مطمئنم هم خودتون هم مهموناتون از این کیک خوشمزه تولد حسابی حال میکنند ،یادتون باشه واسه کیکهای تولد این خیلی‌ گزینه خوبیه هم خوشمزست هم سادست فقط احتیاج به دقت داره واسه زمان‌های همزدن.

PARS-PIC

PARS-PIC


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد