زمستان

سرگرمی،ورزشی،ادبی،طنز،زندگی نامه ی دانشمندان-اسطوره های ورزشی،اس ام اس،پادشاهان ایران و ...

زمستان

سرگرمی،ورزشی،ادبی،طنز،زندگی نامه ی دانشمندان-اسطوره های ورزشی،اس ام اس،پادشاهان ایران و ...

چاکلت موس با کاپ شکلاتی

مواد لازم

۱/۳ پیمانه شکر

۳ قاشق غذاخوری کره بی‌ نمک یا همون Unsaltted

۱ و ۲/۱پیمانه خامه

۳۰۰ گرم شکلات شیری یا کاکاویی 

فقط فقط ۴ تا مواد خوشمزه واسه درست کردن این چاکلت موس آسمونی




 ۱. توی یک ماهیتابه  نصف شکر رو میپاشیم تا با شعله ملایم کاراملایزی بشه 


PARS-PIC

۲. بعد از دو دقیقه اینطوری میشه فقط یادتون باشه تا اینجای کارهم نمیزنید 

PARS-PIC

۳. باز روش بقیه شکر رو می‌ریزیم 

PARS-PIC

۴. خوب حالا وقت اینه که هم بزنیم سریع تا شکرمون کاراملی بشه و کره رو هم اضافه می‌کنیم

یه نکته خیلی‌ خیلی‌ مهم اینه که حواسمون باشه یک کوچولو شکر رو کارملایز می‌کنیم نباید اونقدر بذاریم که بوی‌ سوختگی بگیره و قهوه‌ای بشه  واگر نه کل کارمون رو خراب میکنه

 

PARS-PIC

۵. تو این مرحله ما اون۲/۱ خامه رو آروم آروم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا خوب با شکر قاطی‌ بشه. شروع میکنه به حباب تولید کردن و شما همچنان به هم میزنید

PARS-PIC

PARS-PIC

وقتی‌شکر و خاممون همچین حالتی شد خامومش می‌کنیم زیر اجاق گاز رو.

 

PARS-PIC

 ۵. خوب میریم سراغ خامه زدن اون یک پیمانه رو اونقدر هم می‌زنیم تا حسابی‌ پف بکنه .

PARS-PIC

PARS-PIC

 

۶. میرییم سراغ شکلا تمون که باید آبش کنیم حدود ۱۰۰ گرمشو من تو پست‌های قبلی‌ کاملا توضیح دادم که چطور شکلات رو آب می‌کنیم لازمه این پستو دوباره بخونید.من اینجا بهتون با تصویر نشون میدم که چطور شکلاتو آب کنیم.

PARS-PIC
 
PARS-PIC

۷. وقتی‌ شکلات آب شد نه این که بجوشه برش می‌داریم از روی اجاق گاز و کاراملومنو که قبلا آماده کردیم رو قاطیش می‌کنیم و هم می‌زنیم به آرومی‌ تا زمانی‌ که کاملا مخلوط بشه 

PARS-PIC

۸. و کم کم تو مرحله بعد خامه زده شده رو اضافه می‌کنیم و به آرومی‌ هم می‌زنیم   PARS-PIC

 

PARS-PIC

 

PARS-PIC

۹.   تا زمانی‌ که همه مواد با هم مخلوط بشند و یک کرم یک دستی‌ داشته باشیم.

۱۰ . اگه بخواهیم که کاپ شکلاتی درست کنیم ۲۰۰ گرم باقیمانده شکلات رو آب می‌کنیم طبق روش قبلی و کاپ‌های خالی‌ که مخصوص کاپ کیک هست یا همون کیک یزدی‌های خودمون PARS-PIC

۱۱.البته هر چی‌ سایزش کوچیکرتر باشه بهتره از اونا تهیه می‌کنیم و با قلم مو داخل این کاپ کیک هارو با قلم مو شکلاتی می‌کنیم و میزریم واسه ۵ دقیقه تا ۱۰ دقیقه تو یخچال و تا از یخچال در آوردیم شکلاتو به آرومی‌ از پوسته کاغذ کاپ کیک جدا می‌کنیم  

PARS-PIC

فقط یادمون باشه که اگه ضخامت شکلات داخل این کاپ کیک زیاد نباشه وقتی‌ بخواین از قالب درش بیارین میشکنه اگه دیدم نازکه یه لایه دیگه شکلات میمالیم با قلم مو و دوباره میذاریم تو یخچال 

۱۲.خوب حالا این موس شکلات رو تو لیوانها یا ظرفهای مخصوصی که میخواهیم سرو کنیم می‌ریزیم و یا داخل این شکلات کاپهایی که درست کردیم و روش رو تزئین می‌کنیم با شکلاتهای رنگی‌  و میذاریم تا واسه ۲ تا ۳ ساعت تو یخچال بمونه تا حسابی‌ خودشو بگیره. 

PARS-PIC
 
PARS-PIC


PARS-PIC

PARS-PIC

 

شاد باشید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد