زمستان

سرگرمی،ورزشی،ادبی،طنز،زندگی نامه ی دانشمندان-اسطوره های ورزشی،اس ام اس،پادشاهان ایران و ...

زمستان

سرگرمی،ورزشی،ادبی،طنز،زندگی نامه ی دانشمندان-اسطوره های ورزشی،اس ام اس،پادشاهان ایران و ...

کیک کرپ با کرم فرانسوی بدون فر

 

مواد لازم برای کرپ:

۶ قاشق غذاخوری کره   

۱پیمانه و ۲/۱ پیمانه آرد

۷قاشق غذاخوری شکر 

۴/۱ قاشق چایخوری نمک

۳ پیمانه شیر ولرم

۱ قاشق غذاخوری وانیل

۶عدد تخم مرغ

روغن مایع به اندازه لازم

برای درست کردن این کیک خوشمزه لازمه که روز قبلش کرب رو آماده کنیم و یا حداقل اگه واسه شب میخوایم صبح آماده کنیم .

۱. کره ذوب می‌کنیم روی اجاق گاز و میگذاریم یه مقدار بجوشه  

PARS-PIC

و رنگش یه مقدار تیره تر بشه

 PARS-PIC 

 بعد میذاریمش کنار

۲. توی یک قبلمه دیگه ای‌ شیر رو وقتی‌ که شروع  به بخار کردن کرد( نه اینکه بجوشه) میذاریم کنار تا واسه ۱۰دقیقه سرد بشه نه خیلی‌ سردایمقدر از اون حالت داغیش بیاد بیرون .

۳. توی یک ظرف دیگه ای‌ تخم مرغ هارو میشکنیم ونمک و شکر و آردو هم اضافه می‌کنیم

  PARS-PIC

4. بعد از 3 دقیقه  به آرومی‌ شیر گرم و کره رو که قبلا ذوب کرده بودیم رو اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم و برای 2 دقیقه  

 PARS-PIC

 5. و در نهیات وانیل رو اضافه می‌کنیم .الان آماداست مایع کرپمون .میذاریم تو یخچال واسه روز بعد و یا حداقل ۵ تا۶ ساعت بعد .

 PARS-PIC

6. بعد از این که خوب تو یخچال موند و آماده شد مایع کرپ رو از یخچال بیرون میاریم و میذاریم تا هم دمای اتاق بشه حداقل ۱ساعت باید بمونه

7. بعد از اون یک ماهیتابه نچسب رو که اندازش متوسط باشه یعنی‌ ۹ اینچ رو روی اجاق گاز میگذاریم  و سطح ماهیتابه رو یک کوچولو چربمی‌کنیم با روغن مایع حواسمون باشه خیلی‌ کم در حد فقط چرب کردن و وقتی‌ حسابی‌ داغ شد ۳قشق غذاخوری از مایع کرپ رو میریزیم وسط ماهیتابه و با تکون دادن ماهیتابه پخشش می‌کنیم به اطراف ماهیتابه

PARS-PIC

تا  زمانی‌ که دیدیم یه مقدار رنگش داره عوض میشه میذاریم باشه هولوحوش ۱دقیقه  و بعد از اون به آرومی‌ لبه کرپو رو میاریم بالا و باانگشتمون برش میداریم طوری که تیک تیک نشه چون  نازکه  و طرف دیگه کرپ رو میذاریم تا بپزه فقط و فقط واسه چند ثانیه یعنی‌ ۵تا ۱۰ثانیه 

8. رویه کاغذ میذاریم تا چربیش گرفته بشه و دوباره تکرار می‌کنیم به پختن کرب و وقتی‌ خواستیم کرپ رو بذاریم روی کرپ قبلی‌ یادمون نره که یه کاغذ بذاریم لایه هر کدوم از کرپ ها تا هم روغنشو جذب کنه و هم مرطوب نشه .

9.  ما باید ۲۰تا کرپ درست کنیم برای این کیک خوشمزه 

خوب حالامیریم سراغ درست کردن کرم اونیلی

مواد لازم برای کرم وانیلی فرانسوی :

۶عددزرده تخم مرغ

۲پیمانه شیر 

۱/۲ پیمانه شکر

۱ قشق غذاخوری وانیل

۱/۳ پیمانه آرد ذرت یا پودینگ یا نشاسته که بهترینش آرد ذرته

۳ قالب یا 350 گرم کره بی‌ نمک Unsalted  یا شکلات شیری یا کا کاویی


1. شیر رو میجوشنیم و با وانیل مخلوط می‌کنیم و میذاریم برای ۱۰دقیقه تا سرد بشه .

2. توی یه ظرف زرده تخم مرغ و شکر و آرد ذرت رو مخلوط می‌کنیم  و به آرومی‌ به شیر داغ  اضافه می‌کنیم و میذاریم روی اجاق گاز تا بجوشه و تو این مدت مرتب هم می‌زنیم تا زمانی‌ که خوب غلیظ بشه وقتی غلیط شد میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه اگه زیاد عجله داشتیم میتونیم تو یخچال بذاریم فقط یادتون نره روشو با یک پلاستیک بپوشنید تا رویه کرممون نبنده.

3 .کره رو خوب هم می‌زنیم با همزن دور متوسط تا پف بکنه و کرمی رو که آماده کردیم وکاملا سرد شده رو کم کم اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم برایه ۳ تا ۴دقیقه .

 

PARS-PIC

برای تزیین کردن کرب

۲پیمانه خامه

۳قاشق غذاخوری پودر شکر یا همون پودر قند

۱/۲قاشق چای خوری وانیل 

واسه درست کردن این کرم لازم نیست که حتما خیلی‌ پف کنه خامه مون همین که دیدید یه مقدار پف کرد و خودشو گرفت کافیه .

PARS-PIC 

خوب میریم واسه سر هم کردن کیک کرب

یک لایه از کرپ رو میذاریم تو سینی کیک یا ظرفی‌ که کیک رو میخوایم سرو کنیم  و روشو با یک کاردک  با کرم وانیلی فرانسوی که درست کردیم میپوشنیم حلوهوش ۴/۱  پیمانه و روش رو باز یک کرپ میگذاریم و باز کرم وانیلی و تکرار می‌کنیم  تا زمانی‌ که ۲۰تا کرپمون تموم بشه و بعد روشوبا اون خامه ای که زدیم میپوشنیم .

لازم نیست که حتما خیلی‌ صافو صوف در بیاد چون مدلش اینطوریه که فقط روی کیک و اطرافشو میپشونیم وبعد خواستین با میوه توت فرنگی یا توت یا کیوی تزیین می‌کنیمو بعد برای حداقل ۳  ساعتمیذاریم تو یخچال تا کاملا این کرم بره به خورد کرپمون و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون میاریم .یادتون نره که تا از یخچال بیرون آوردین نباید سرو بشه باید ۳۰دقیقه بمونه و بعد سرو بشه .

خوب من هنوز اطرافشو تزئین نکردم و هنوز تو یخچال نرفته واسه ۲ تا ۳ ساعت تا خوب جا بیفته

 PARS-PIC

من مدل شکلاتیشم رو هم درست کردم که توی کرم وانیلی فرانسوی بجای کره از شکلات استفاده کردم  و یا اگه خواستید تو کرپتون ۲ قاشق غذاخوری کاکائو یا نسکافه پودر شده اضافه کنید.

PARS-PIC

هر چی‌ بگم کم گفتم از طعم و مزه این کیک هم شکلاتش واقعا محشره و هم وانیلیش ، جالبه که کلی‌ همه سورپرایز میشند که چطوری این کیک لایه لایستو اینقدر لطیفو خوشمزست حتما حتما امتحان کنید و نتیجشو به من بگید ،

اینجا من از شکلات گاناچ که قبلا توضیعشو دادم استفاده کردم واسه لعاب دادن روی کرپ.

PARS-PIC

این تزئینی رو هم که می‌بینید با فندق و شکر کارامل شدست که الان جز تزیینهای مدرن به حساب میاد حتما بهتون یاد میدم چون خیلی‌ سادست اما حسابی‌ perfect

PARS-PIC

PARS-PIC

 

من اینجا از کرم موس نسکافه ای استفاده کردم واسه لایه های این کیک و هم واسه روکش دادن . خلاصه دستتون بازه میتنوید هر کرم خوشمزه ای که سراغ دارید استفاده کنید و حالشو ببرید.

PARS-PIC

از دوستای‌ خوبم که عکس های کیکها و شیرینیها و غذا هایی رو که با دستور من درست میکنند میفرستدند به ایمیلم ممنونم واقعا منو شاد میکنید که حتی بهتر از خودم درست میکنید .‌ای وال به خانمهای ایرانی‌ بزنید یک کاف مرتب به افتخار همتون.

پست بعدی می‌خوام اینو آموزش بدم توضیح خاصی‌ نمیدم تا تو خماریش بموینید فقط این که معرکست هم طعم و مزش و هم بسیار شیک

شاد باشید

PARS-PIC
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد